Skipper Jinenez
Email
debbracarmony@email.com

About

Miten pelaat Texas Hold’em?

Pidän ajatuksesta bluffata AA: n tai KK: n kanssa. Jos bluffaat AA: n kanssa, sinun on varmistettava, että sinulla on tasku pari tai sopivat liittimet, tai ehkä suora vetovoima bluffata. Olet todennäköisesti jumissa heikolla kädellä, jos bluffaat. Sinun täytyy varmistaa, että sinulla on hyvä käsi bluffata, kuitenkin. Pysy rauhallisena paineen alla ja vältä kallistumista noudattamalla älykkäitä vedonlyöntisääntöjä ja peliteoriaa.

Työskentele henkisessä pelissä oppimalla ajattelemaan tilastollisesti, ei emotionaalisesti. Älä anna egon ja ylimielisyyden tarttua peliisi ja välttää kallistumista, kun häviät. Asiantuntijapokeri vaatii kurinalaisuutta asenteiden ja tunteiden ympärille. Kurinalaisuuden, kärsivällisyyden ja keskittymisen ylläpitäminen pitää sinut pelaamaan vahvinta pokeria. Paranna kurinalaisuutta. Lisäksi oppia bluffata, toinen tärkeä osa parantaa peliä on tunnistaa arvo pystyä ottamaan osuma lyhyellä aikavälillä.

Tämä tarkoittaa eroa käden taittamisen välillä, fi.poker-4all.com jota et halua pelata, ja vedonlyönnin pelosta, että jäät taaksepäin kierroksella. Jos haluat ottaa pokeri taitoja seuraavalle tasolle, tässä on joitakin vinkkejä tulla vahvempi, varovaisempi pelaaja. Poker on taitopeli, joka vaatii strategiaa, kurinalaisuutta ja sopeutumiskykyä. Vaikka onni on tärkeä rooli, todella erinomainen pokerissa vaatii omistautumista ja sitoutumista jatkuvaan parantamiseen. Jos näin on, se saa sinut tekemään virheitä, koska pelkäät tehdä virheitä.

Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa. Jos näin on, se saa sinut taittumaan, koska et halua olla tilanteessa, jossa et voi nostaa. Oletko hermostunut nostamisesta? Pelkäätkö tehdä virheitä? Mahdollisuuksien lista jatkuu ja jatkuu. Jos näin on, se saa sinut taittumaan, koska et halua ottaa paineita. Onko suuren sokean paine, joka tekee sinusta epämukavan? Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa.

Seuraava askel on usein tarkistuskorotus, jossa suuri pino nostaa nähdäksesi, onko takana bluffi. Etsitkö nähdä, jos joku on bluffata, joka on vaikea tehdä, kun olet ylös huomattava määrä pelimerkkejä. Panostat takaisin takaisin nostavat sekä pienistä että suurista pinoista, ja he pelaavat hyvin lähellä reilua linjaa täällä. Tässä on, mitä tarkistuskorotus (korotus yli puolet pino) näyttää: Lopuksi löydät itsesi tilanteessa, joka on erittäin vaikea kääntää insinööri.

Joskus, kun ajattelet parantaa taitojasi pokerin pelissä, se auttaa pystymään visualisoimaan itsesi pois pelistä. Hanki itsesi mukavaan asentoon, ehkä taittamalla korttisi ja odottamalla jokea. Tässä on kolme yleistä sääntöä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle. Kuvittele miltä sinusta tuntuu tässä vaiheessa. Tämä visualisointiharjoitus on jotain, mitä voit todella tehdä juuri nyt.

Se on suunnitelma ja pelaa kättä suunnitelman mukaisesti, jotta voin parantaa peliäni ja saada enemmän kontrolliä pokerin kädestäni. Hanki itsellesi ajattelutapa olla joku, joka pelaa tällä hetkellä pokeria, mutta ei ole tarpeeksi hyvä tekemään puhelun kädestä.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.